Navigacija

ONLAJN KURS ZA RAZVOJ KARIJERE STUDENATA

Integrisane akademske studijeInfostud

NOVI VUK

 

Drage kolege,

 

Sa zadovoljstvom Vas obaveštamo da će Univerzitetski centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu  realizovati za studente svih fakulteta u sastavu Univerziteta u Beograd  onlajn kurs pod nazivom VEŠTINE UPRAVLJANJA KARIJEROM.

Kurs je do sada pohađalo ukupno više od 500 studenata. Veoma nas raduje činjenica da je kurs ocenjen visokim ocenama u evaluacijama od strane studenata i da učesnici navode da im se najviše dopalo što su dobili podsticaj na razmišljanje, mogućnost da kroz anketu otkriju svoje želje, nacrtaju liniju svoje karijere u obliku reke i razbiju tremu prilikom samostalnog predstavljanja poslodavcu.

Kurs je koncipirao tim Centra za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu, i uspešno se realizuje u “živoj” i onlajn formi od 2015. godine.  

 

Koji su moji kvaliteti? Kako vidim svoju karijeru? Koje opcije mi stoje na raspolaganju? Kako se postavljaju karijerni ciljevi?  Kako i gde mogu da tražim posao?  Kako da se uspešno predstavim poslodavcu?  Odgovore na ova pitanja možete dobiti na onlajn kursu je otvoren za sve zainteresovane studente fakulteta Univerziteta u Beogradu.

Početak kursa je planiran za prvu nedelju juna, a prijava je moguća do kraja druge nedelje od početka kursa na stranici www.razvojkarijere.bg.ac.rs/vuk.

Kurs traje pet nedelja i osmišljen je tako da studenti mogu da mu pristupaju kada i gde njima odgovara.

Sastoji se od različitih vežbi, video i audio materijala, zadataka, resursa za čitanje, koji zajedno čine jedinstveni paket čiji je osnovni cilj da studente osposobi za upravljanje karijerom, pripremi za uključivanje u tržište rada i pruži podršku u preuzimanju aktivne uloge u budućem karijernom razvoju.  

 

Marija M. Jovanović

Univerzitetski Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata

Univerzitet u Beogradu

Studentski trg 1, Beograd

011 3207 468/ 3207 419

m.jovanovic@razvojkarijere.bg.ac.rs

http://www.razvojkarijere.bg.ac.rs/vuk

www.studentskapraksa.com

Instagram  @centarzarazvoj
Facebook @CentarzarazvojkarijereUniverzitetauBeogradu

LinkedIn @University of Belgrade Centre for Career Development