Навигација

Милијана Синђић

научни сарадник
Катедра за хигијену и технологију намирница анималног порекла

Библиографија

Радови у часописима са SCI листе

Anti-staphylococcal effect of cinnamaldehyde in milk

M. Sinđić, M. Glišić, J. Đorđević, N. Zdravković, R. Savić-Radovanović, M. Baltić, M. Bošković Cabrol, Anti-staphylococcal effect of cinnamaldehyde in milk, ITALIAN JOURNAL OF FOOD SCIENCE, Vol. 33, No. 2, pp. 108 - 115, Jun, 2021

АуториМилијана Синђић, Милица Глишић, Јасна Ђорђевић, Немања Здравковић, Радослава Савић-Радовановић, Милан Балтић и Марија Бошковић Каброл
Година2021
DOIhttps://doi.org/10.15586/ijfs.v33i2.1976
ЧасописITALIAN JOURNAL OF FOOD SCIENCE
Волумен33
Број2
Страна од108
Страна до115

Радови у часописима ван SCI листе

Effect of broiler slaughter weight on meat yield and quality

А. Николић, М. Бабић, Ј. Јовановић, N. Čobanović, И. Бранковић Лазић, Л. Милојевић, Н. Паруновић, Effect of broiler slaughter weight on meat yield and quality, Meat technology, Vol. 60, No. 1, pp. 17 - 23, Sep, 2019

АуториАлександра Николић, Милијана Синђић, Јелена Јовановић, Никола Чобановић, Ивана Бранковић Лазић, Лазар Милојевић и Ненад Паруновић
Година2019
DOI10.18485/meattech.2019.60.1.3
ЧасописMeat technology
Волумен60
Број1
Страна од17
Страна до23