Навигација

ОНЛАЈН КУРС ЗА РАЗВОЈ КАРИЈЕРЕ СТУДЕНАТА

Интегрисане академске студијеИнфостуд

NOVI VUK

 

Драге колеге,

 

Са задовољством Вас обавештамо да ће Универзитетски центар за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Београду  реализовати за студенте свих факултета у саставу Универзитета у Београд  онлајн курс под називом ВЕШТИНЕ УПРАВЉАЊА КАРИЈЕРОМ.

Курс је до сада похађало укупно више од 500 студената. Веома нас радује чињеница да је курс оцењен високим оценама у евалуацијама од стране студената и да учесници наводе да им се највише допало што су добили подстицај на размишљање, могућност да кроз анкету открију своје жеље, нацртају линију своје каријере у облику реке и разбију трему приликом самосталног представљања послодавцу.

Курс је конципирао тим Центра за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Београду, и успешно се реализује у “живој” и онлајн форми од 2015. године.  

 

Који су моји квалитети? Како видим своју каријеру? Које опције ми стоје на располагању? Како се постављају каријерни циљеви?  Како и где могу да тражим посао?  Како да се успешно представим послодавцу?  Одговоре на ова питања можете добити на онлајн курсу је отворен за све заинтересоване студенте факултета Универзитета у Београду.

Почетак курса је планиран за прву недељу јуна, а пријава је могућа до краја друге недеље од почетка курса на страници www.razvojkarijere.bg.ac.rs/vuk.

Курс траје пет недеља и осмишљен је тако да студенти могу да му приступају када и где њима одговара.

Састоји се од различитих вежби, видео и аудио материјала, задатака, ресурса за читање, који заједно чине јединствени пакет чији је основни циљ да студенте оспособи за управљање каријером, припреми за укључивање у тржиште рада и пружи подршку у преузимању активне улоге у будућем каријерном развоју.  

 

Марија М. Јовановић

Универзитетски Центар за развој каријере и саветовање студената

Универзитет у Београду

Студентски трг 1, Београд

011 3207 468/ 3207 419

m.jovanovic@razvojkarijere.bg.ac.rs

http://www.razvojkarijere.bg.ac.rs/vuk

www.studentskapraksa.com

Instagram  @centarzarazvoj
Facebook @CentarzarazvojkarijereUniverzitetauBeogradu

LinkedIn @University of Belgrade Centre for Career Development