
проф. др Радослава Савић-Радовановић
062/803 84 16 |
Предмети
Библиографија
Књиге и библиографије
Kontrola namirnica animalnog porekla - Praktikum
Н. Карабасил, Р. Савић-Радовановић, S. Stajković, N. Čobanović, Б. Сувајџић, Kontrola namirnica animalnog porekla - Praktikum, Univerzitet u Beogradu, Fakultet veterinarske medicine, Centar za izdavačku delatnost i promet učila, 2020
Аутори | Неђељко Карабасил, Радослава Савић-Радовановић, Silvana Stajković, Никола Чобановић и Бранко Сувајџић |
---|---|
Година | 2020 |
Издавач | Univerzitet u Beogradu, Fakultet veterinarske medicine, Centar za izdavačku delatnost i promet učila |
ISBN | 978-86-80446-33-2 |
broj strana | 169 |
Тип књиге | помоћни уџбеник |
Број страна | 169 |
Радови у часописима са SCI листе
Anti-staphylococcal effect of cinnamaldehyde in milk
M. Sinđić, M. Glišić, J. Đorđević, N. Zdravković, R. Savić-Radovanović, M. Baltić, M. Bošković Cabrol, Anti-staphylococcal effect of cinnamaldehyde in milk, ITALIAN JOURNAL OF FOOD SCIENCE, Vol. 33, No. 2, pp. 108 - 115, Jun, 2021
Аутори | Милијана Синђић, Милица Глишић, Јасна Лончина, Немања Здравковић, Радослава Савић-Радовановић, Милан Балтић и Марија Бошковић Каброл |
---|---|
Година | 2021 |
DOI | https://doi.org/10.15586/ijfs.v33i2.1976 |
Часопис | ITALIAN JOURNAL OF FOOD SCIENCE |
Волумен | 33 |
Број | 2 |
Страна од | 108 |
Страна до | 115 |
Enterotoxin production and antimicrobial susceptibility in Staphylococci isolated from traditional raw milk cheeses in Serbia
S. Bulajic, S. Colovic, D. Misic, J. Djordjevic, R. Savic-Radovanovic, J. Asanin, T. Ledina, Enterotoxin production and antimicrobial susceptibility in Staphylococci isolated from traditional raw milk cheeses in Serbia, JOURNAL OF ENVIRONMENTAL SCIENCE AND HEALTH: PART B, PESTICIDES, FOOD CONTAMINANTS, AND AGRICULTURAL WASTES, Vol. 52, No. 12, pp. 864 - 870, 2017
Аутори | Снежана Булајић, Svetlana Colovic, Душан Мишић, Јасна Лончина, Радослава Савић-Радовановић, Jelena Asanin и Тијана Ледина |
---|---|
Година | 2017 |
DOI | DOI: 10.1080/03601234.2017.1361764 |
Часопис | JOURNAL OF ENVIRONMENTAL SCIENCE AND HEALTH: PART B, PESTICIDES, FOOD CONTAMINANTS, AND AGRICULTURAL WASTES |
Волумен | 52 |
Број | 12 |
Страна од | 864 |
Страна до | 870 |
Behavior of Salmonella typhimurium in pork minced meat and pork skin at different storage temperatures.
N. Karabasil, В. Теодоровић, М. Димитријевић, N. Pavlićević, J. Kureljušić, С. Ђурић, I. Sočo, Р. Савић-Радовановић, Behavior of Salmonella typhimurium in pork minced meat and pork skin at different storage temperatures., ACTA VETERINARIA-BEOGRAD, Vol. 63, No. 5-6, pp. 655 - 663, 2013
Аутори | Неђељко Карабасил, Владо Теодоровић, Мирјана Димитријевић, Nataša Pavlićević, Jasna Kureljušić, Споменка Ђурић, Ivan Sočo и Радослава Савић-Радовановић |
---|---|
Година | 2013 |
Часопис | ACTA VETERINARIA-BEOGRAD |
Волумен | 63 |
Број | 5-6 |
Страна од | 655 |
Страна до | 663 |